Chokladprovning

Alla har vi vår uppfattning om choklad. Vissa föredrar ljus och andra mörk. En del ser chokladen som ett romantiskt inslag medan andra bara tycker den kladdar ner. Varför inte samla alla dessa åsikter under en och samma chokladprovning?

chokladprovningChokladen brukar vara ett givet inslag i godispåsar i biosalonger och hemma i tv-soffan. Men vad händer om chokladen istället får hamna i fokus?

Samla ihop ett gäng på 5-10 personer och köp ut choklad med olik mängd kakaohalt. Det behöver inte vara den dyraste chokladen utan bestäm er för ett och samma fabrikat. Stäng av teven och andra störande moment och fokusera istället på chokladen och era åsikter om den. Titta, dofta och smaka på chokladen och förmedla dina intryck. Ni kan även bestämma er för att alla närvarande ska blunda och sedan lägga lika många chokladbitar på bordet framför och var och en tar varsin bit i munnen och ska sedan gissa vilken som fick chokladen med mest kakaohalt och vem som fick den med näst mest osv.

Chokladprovning fungerar även väldigt bra som present på en födelsedagsfest. Det enda som krävs är att cirka fem personer köper ut varsin choklad som räcker till alla. När presenterna sedan är öppnade är det lika bra att sätta igång. Fördelen med chokladprovning är att den fungerar lika bra hemma i vardagsrummet en vardagskväll som på en större tillställning.

Choklad och kärlek är ofta synonymer till varandra och då skulle en chokladprovning fungera alldeles utmärkt på en svensexa eller möhippa. Det skulle även vara ett välkomnat inslag vid in kickoff på en arbetsplats eller högskola. Framförallt eftersom en chokladprovning inte bara är en smakupplevelse utan även kan starta intressanta diskussioner om choklad som alla brukar ha åsikter om. Men naturligtvis kan en sådan större samling leda till betydligt djupare diskussioner än så.

Boka här – bäst pris på chokladprovning:

Chokladprovning 349 kr

Du är inte ensam om att älska choklad. Se fram emot en chokladprovning där du får njuta av fanta...

Boka upplevelsen hos Upplevelse.com 

Choklad är både hälsosamt och full av njutning. Lär dig skilja på choklad och godis och varför...

Boka upplevelsen hos Box Experience 

Du får till att börja med lära dig allt om hur honung skapas ? från blomma till burk, hur bisamh...

Boka upplevelsen hos Box Experience 

En chokladprovning är en god, mysig och lärorik stund där ni får prova på choklad i absolut vä...

Boka upplevelsen hos Box Experience 

Du får till att börja med lära dig allt om hur honung skapas ? från blomma till burk, hur bisamh...

Boka upplevelsen hos Box Experience 
 
 

Dela med dig!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
 
0 kommentarer… add one

Kommentera

Vi samarbetar med: