Snusprovning

tobakSnuset, detta njutningsmedel för såväl män som kvinnor, har en lång historia i Sverige. Den började på 1600-talet då adeln i Stockholm fick smak för den nymodighet som Columbus var först med att introducera i Europa. Först intogs snuset genom näsan, som luktsnus, men sedan 1800-talet är det våtsnuset som har varit nummer ett.

I samma veva som snuset började användas i munnen blev det också mer folkligt och under industrialismens framfart i Sverige under mitten av 1800-talet formligen exploderade bruket. Sedan dess har våtsnus varit en mycket svensk företeelse och det är idag få andra saker som är så intimt förknippade med Sverige och svenskarna som snus!

En kväll i snusets tecken
Är du en av den nästan en miljon svenskar som ser snuset, oavsett det kommer i portioner, som lössnus eller som luktsnus, som en källa till njutning, kan du definitivt vara betjänt av att gå på snusprovning. Det är en upplevelse som är både rolig och intressant. Framför allt kan upplevelsen få dig att se på din dagliga pris på ett helt nytt sätt.

Snusprovning som upplevelse inleds alltid med en presentation av snusets historia samt något om olika tillverkningsmetoder och olika tobakssorter. Det är fascinerande i sig, men det är nog ändå själva snusprovningen som är höjdpunkten.

Under kunnig handledning får du vid en snusprovning bekanta dig med inte bara vanligt snus som du stoppar innanför läppen utan också med tuggtobak och nässnus. Doft, smak, konsistens – du får undersöka ett antal typiska sorter i detalj för att få en större kunskap om bredden inom snus. Vem vet, kanske blir det något annat än en Ettan nästa gång du kikar in på Pressbyrån?

En snusprovning varar ungefär en och en halv timme. Du kan självklart gå själv men du kan också bjuda med dig en vän. Upplevelsen är också en perfekt present för någon annan som älskar sitt snus

Boka här – bäst pris på snusprovning:

Inga upplevelser hittades
 
 

Dela med dig!Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterPin on Pinterest0
 

Comments on this entry are closed.

Vi samarbetar med: